Vejen til kærligheden og det smukke i livet indeholder altid faren for at miste det igen
Tavshed og fortielse er altid en kilde til ængstelse hos børn
Vores egen distance har det med at smitte af på andre...
Det, der er svært, kan være en god guide for den rigtige retning
Konfrontationer med døden vækker angst, men rummer også store muligheder for at berige livet
Børn kan godt være i kaos, så længe forældrene selv kan være i det!
Ensomheden føles mindre, når vi finder genkendelse hos andre

Vision og mission

Jeg kan inspirere og give mod og styrke til dig, dine kære, dit netværk og de professionelle fagfolk, der er omkring dig.

Jeg kan lære familier og netværk vigtigheden af ærlig kommunikation, af at ingen tager skade af at vise sårbarhed, men at der tvært imod ligger en stor styrke i at turde. At vise hvilke muligheder for udvikling og berigelse der ligger i styrkede relationer og i de vigtige samtaler om alt det, ”vi helst ikke snakker om”.

At vi forholder os tavse til det der er svært, gør ikke, at det forsvinder. Tværtimod kan det, at noget er svært, være en god guide, for at vi er på rette vej!

Det er meget nærliggende at blive ensom, når vi står med trussel om tab eller når vi har mistet en ægtefælle eller en forælder. Denne ensomhed føles altid mindre, når vi finder genkendelse hos andre.

At miste sit anker i livet, sin vejleder og livsledsager er som at blive slynget ud på øde steder uden kort og kompas. Verden synes at miste sin fortrolighed. For at finde vejen tilbage, kan det være nødvendigt med professionel hjælp for en tid.
Og det er her, jeg kommer ind!