Vejen til kærligheden og det smukke i livet indeholder altid faren for at miste det igen
Tavshed og fortielse er altid en kilde til ængstelse hos børn
Vores egen distance har det med at smitte af på andre...
Det, der er svært, kan være en god guide for den rigtige retning
Konfrontationer med døden vækker angst, men rummer også store muligheder for at berige livet
Børn kan godt være i kaos, så længe forældrene selv kan være i det!
Ensomheden føles mindre, når vi finder genkendelse hos andre

Netværkshåndtering

Hvor meget og hvad kan du forlange eller bede dit netværk om?
Mit svar er: ”Nærmest uendelig meget!” Men du kan ikke bede dem om, at læse dine tanker og du kan ikke forvente, de ved, hvordan du har det og hvad du føler.
Det kan være en kunst, at finde frem til hvad det er, du har brug for. At nogen laver mad til dig og dine børn. At dine børn bliver passet 2 timer, så du kan få tid til egenomsorg. At én tager sig tid til at komme og VÆRE sammen med dig. Hvad du ikke beder om, kan være uendelig svært for andre at give dig! (Risikoen for en afvisning er altid til stede… Men hvad er værst?)

For mange er det noget helt nyt og dermed voldsomt skræmmende at skulle mærke efter, hvad deres egne behov er. Det gør det bestemt ikke lettere, at skulle videregive disse oplysninger og i rigtig retning.

Jeg tilbyder samtaler, hvor dine behov bliver afdækket og forslag til i hvilken retning, de kan kastes ud. I det omfang du har brug for at have nogle fra dit netværk med til samtalen, er det en mulighed.
”Hensyns-betændelse” er et udbredt fænomen, og det går begge veje. Det er en udbredt misforståelse, at én, der lige har mistet sin ægtefælle, kan være i stand til selv at tage kontakten. Ligesom veninden der tænker: ”Jeg vil jo ikke forstyrre hende…”, holder afstand. Vi vil gerne forstyrres, for det betyder, at nogen tænker på os. Om vi tager telefonen eller svarer på sms’en, er et andet spørgsmål….